USA Fly & Drive Florida

Deze self drive speelt zich af aan de oostkust van de Verenigde Staten. Florida, de ‘Sunshine State’, is één van de belangrijkste toeristische bestemmingen binnen de VS: het schiereiland wordt omsloten door warme oceanen, heeft prachtige stranden, indrukwekkende natuurgebieden, vele pretparken en de zon schijnt er vrijwel het hele jaar door.

Uw route start in het zwoele Miami en gaat in een lus het grootste deel van de staat door. Miami is de ideale mix tussen Amerika en de Caraïben. In deze subtropische metropool is 70% van de bevolking latino en hangt er een relaxte sfeer. U verblijft hier 4 dagen in een hotel naar keuze, van waaruit u met uw huurwagen tal van excursies kan doen (bv. Miami Bay cruise, Everglades National Park) of gewoon kan genieten van een ontspannende tijd aan het strand. Op dag 5 zet u koers naar Orlando, dé pretparkhoofdstad van de wereld. Ook hier verblijft u vier nachten in een hotel naar keuze terwijl u met de wagen de omgeving ontdekt. Orlando is de thuisbasis van onder andere het wereldberoemde Disney World, SeaWorld, Universal Studio’s, Legoland en Kennedy Space Center. Er staan u, met andere woorden, 4 dagen vol plezier en opwinding te wachten!

Op dag 9 rijdt u verder door naar Naples, het kroonjuweel van Zuidwest-Florida en bekend om haar wereldklasse qua shoppen, restaurants en golf. U kan even uitblazen op de prachtige stranden aan de Golf Van Mexico of, indien gewenst, kan u ook van hieruit de ongetemde tropische wildernis van The Everglades bezoeken. Op dag 12 rijdt u via de Overseas Highway de oceaan over naar uw eindbestemming Key West. Dit is het meest westelijk gelegen bewoonde eiland van The Florida Keys en, dankzij haar strategische ligging, één van de oudste steden van Florida. Breng een bezoekje aan Old Town en bewonder de aparte architectuur van de historische panden, geniet van de vele terrasjes en souvenirwinkeltjes op Mallory Square of maak een snorkel- of duikexcursie. U kan het eiland gemakkelijk verkennen tijdens een verblijf van 3 nachten in een hotel naar keuze. Op dag 15 rijdt u, na een fantastische vakantie, terug naar Miami voor uw vlucht naar huis.

Hoogtepunten:

  • 16-daagse reis, 14 nachten ter plaatse
  • Self drive door Florida (oostkust VS)
  • Stops: Miami, Orlando, Naples & Key West
  • Hotels naar keuze
  • Talrijke optionele excursies onderweg: The Everglades, Miami Bay Cruise, Disney World, SeaWorld, snorkel- & duikexcursies, …
  • Contacteer ons voor een gedetailleerde prijs.

Wil u graag meer weten over deze self drive door de The Sunshine State?
Bespreek uw voorkeuren met ons op +32 14 50 20 50 en wij bezorgen u graag een gedetailleerd reisprogramma!

Florida

Naples

Keys