USA Citytrip New York

New York

Empire State Building

New York is een hippe, bruisende bestemming en tevens de grootste stad van de Verenigde Staten. Tijdens een bezoek aan ‘The City that Never Sleeps’ zal u van de ene verbazing in de andere vallen: de indrukwekkende skyline, de wolkenkrabbers, de ontelbare gele taxi’s, het Empire State Building, Chinatown, Central Park, etcetera. Kortom: u vindt er een overweldigend aanbod aan bezienswaardigheden. Manhattan is het stadsdeel dat de meeste toeristen trekt, maar beslis daarom zeker niet om de 4 andere stadsdelen over te slaan: Queens, Brooklyn, The Bronx & Staten Island hebben immers ook veel te bieden.

Kunstliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken in onder meer het Metropolitan Museum of Art, het MoMA & het Guggenheim Museum. Deze musea behoren stuk voor stuk tot de wereldtoppers. New York staat uiteraard ook synoniem voor ‘shoppen’: laat u een middagje helemaal gaan in Macy’s, Fifth Avenue of SoHo! Wie zich ’s avonds wil vermaken kan terecht in één van de geweldige bars van het Meatpacking district. Wie een iets stijlvollere avond wenst, kan opteren voor een bezoek aan één van de theater shows van het wereldberoemde Broadway. New York biedt oneindige mogelijkheden en streeft het concept citytrippen eigenlijk ver voorbij!

Kenmerken:

  • Reisduur naar keuze
  • Hotel(sklasse) naar keuze
  • Citytrip der citytrips!
  • Talrijke bezienswaardigheden: Times Square, Wall Street, Fifth Avenue, Vrijheidsbeeld, Empire State Building, Central Park, Ground Zero, Brooklyn Bridge, …
  • Contacteer ons voor een gedetailleerde prijs.

Bent u benieuwd naar deze citytrip?
Bespreek uw voorkeuren met ons op +32 14 50 20 50 en wij bezorgen u graag een gedetailleerd reisprogramma!