Zuid-Afrika Self drive Panorama Route

South Africa

Blyde river canyon

Zuid-Afrika is beslist een land van superlatieven. De landschappen zijn afwisselend en indrukwekkend, het klimaat is er mild en de infrastructuur uitstekend. Tijdens deze self drive reis maakt u kennis met het authentieke Zuid Afrika: u logeert in de duinen van het Greater St. Lucia Wetland, opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO, u reist door het excentrieke koninkrijk van Swaziland en u gaat op safari in het Kruger Park.

Langs de Panorama Route rijdt u terug naar de bewoonde wereld. Neem voldoende tijd om te genieten van de prachtige landschappen en de authentieke gezelligheid van deze streek. Het meest spectaculaire deel van deze route is de 33 km lange Blyde River Canyon. Op dag 11 levert u uw huurwagen in en vliegt u naar Bazaruto Island in Mozambique voor een deugddoende strandvakantie op een overweldigend mooie locatie in een hotel naar keuze!

U sluit deze prachtige reis af met een verblijf in het kosmopolitische Kaapstad, gelegen binnen een kraal van zinnenstrelende wijnlanden. Hier kan u kiezen uit verschillende optionele excursies zoals een uitstap naar het Kaaps Schiereiland, de Tafelberg, het Robbeneiland of Boulders Beach. Dit avontuur wordt zonder twijfel een onvergetelijke ervaring!

Hoogtepunten:

  • 20-daagse reis, 18 nachten ter plaatse
  • Self drive
  • 5 stops: Johannesburg, St. Lucia Wetlands, Swaziland, Kruger Park & Kaapstad
  • Kleinschalige boutique hotels & guesthouses
  • Optioneel: Combineer deze reis met een idyllische strandvakantie in Mozambique. Bekijk onze reis naar Mozambique.

Bent u benieuwd naar meer details over deze self drive?
Contacteer ons +32 14 50 20 50 en we maken graag tijd voor u.

Zanzibar

Mozambique