Madagaskar Magisch Eiland

Madagaskar

Madagaskar

Madagaskar

Madagaskar

Madagaskar is het vierde grootste eiland ter wereld en wordt wel eens beschreven als een combinatie van Afrika’s mooiste kleuren met Azië’s mysteries. Het is een relatief onontdekte en weinige toeristische bestemming, waarvan 90% van de flora en fauna nergens anders ter wereld te vinden is. Madagaskar is een uniek decor van lemuren, kameleons, cactussen, baobabs, aloë’s en een verscheidenheid aan bloemen.

Deze 17-daagse rondreis vertrekt en eindigt in de hoofdstad Antananarivo, “Tana” in de volksmond, en is op te delen in twee etappes, die telkens vanuit Tana vertrekken en respectievelijk naar de oost- en westkust lopen. De eerste etappe loopt door het binnenland en brengt u langs de thermenstad Antsirabe, de werelderfgoed ambachtelijke streek van Ambositra, het Nationale Park van Ranomafana met 15 soorten lemuren, de rotsen en canyons in Isalo, de saffiermijnen in Ilakaka en het reservaat van Zombitse.

Hierna vliegt u terug naar Tana, waar uw rit naar de westkust aanvangt met een eerste stop in het regenwoud van Andasibe NP. Daar maakt u kennis met de Indri lemuren en leert u meer over de speciale orchideeën die er groeien. Vervolgens bereikt u de westkust in Tamatave en rijdt u langs de kustlijn door naar Soanierana-Ivongo, waar u inscheept voor een korte vaart naar het paradijselijke en romantische eiland Île Saint Marie. Hier kan u de volgende twee dagen in alle rust genieten van elkaar en de prachtige omgeving, alvorens u terugvaart naar het vasteland voor uw vlucht naar huis.

Hoogtepunten:

  • 17-daagse reis, 14 nachten ter plaatse
  • Stops: Antananarivo, Antsirabe, Ranomafana, Fianarantsoa, Ranohira, Isalo, Tuléar, Andasibe, Tamatave, Sainte-Marie eiland
  • Privé begeleide rondreis met gids
  • Verblijf in kleinschalige boutique hotels
  • Inclusief idyllisch strandverblijf op Sainte-Marie eiland
  • Contacteer ons voor een gedetailleerde prijs.

Wilt u meer weten over deze safari & strand combinatie?
Contacteer ons op +32 14 50 20 50 en we maken graag tijd voor u.