Namibië Luxe Fly-in Safari (GOLD)

Namibië

.

Namibië is een bijzonder land. Hier regeren de woestijn, de leegte en de blauwe lucht. U legt de grote afstanden af in kleine vliegtuigjes. Laagvliegend over het landschap krijgt u een goed beeld van de grootsheid van dit land. U overnacht in luxe lodges of tentenkampen waar u over het land nauwelijks kunt komen. Het uitzicht over het woestijnland, de oceaan en de rollende zandduinen is onvergetelijk.

Deze fly-in reis begint in de hoofdstad Windhoek. Per sportvliegtuigje vliegt u verder naar de legendarische Sossusvlei, waar de rode duinen mooi afsteken tegen de felblauwe hemel. U kan hier de hoogste duin van het gebied beklimmen of een wandeling maken door de Dode Vlei.  Hierna vliegt u verder door naar de kust voor een verfrissend bezoek aan Swakopmund en Walvisbaai, waar u per catamaran de dolfijnen, pelsrobben, witte pelikanen en flamingo’s kan observeren.

De volgende stop is in Damaraland, waar de activiteiten voornamelijk gericht zijn op het verkennen van de Huab rivier en haar ecosysteem. U trekt te voet of per jeep de wildernis in met een gids en gaat op zoek naar de woestijnolifant, de zwarte neushoorn en andere flora en fauna.

De laatste etappe van deze reis brengt u naar Etosha, op zoek naar de Big Five. Etosha is het bekendste wildpark van Namibië en een safari in dit nationaal park levert steevast bijzondere wildlife foto’s op! Kortom: deze reis is de perfecte mix van natuur, avontuur en luxe!

  • 13-daagse reis, 10 nachten ter plaatse
  • 5 stops: Windhoek, Sossusvlei, Swakopmund & Walvisbaai, Damaraland en Etosha
  • Fly-in: grote afstanden per sportvliegtuigje
  • Individuele rondreis met begeleiding van ervaren rangers
  • Verblijf in zeer luxueuze 5* lodges
  • Originele activiteiten zoals beklimming hoogste duin, cruise op catamaran en safari’s
  • Contacteer ons voor een gedetailleerde prijs.

Wilt u meer weten over deze fantastische fly-in safari?
Bel ons op +32 14 50 20 50 en we maken graag tijd voor u.