Lapland Land der Lappen Deluxe (Gold)

Lapland, Javri

Javri, Lapland

Lapland strekt zich uit over het meest noordelijke deel van Noorwegen, Zweden, Finland en Rusland (Kola). Dit “Land Der Lappen” is een echt sprookje in de winter, met uitgestrekte landschappen met besneeuwde heuveltoppen en bevroren bomen, rendieren en de kerstman. Het is een witte wereld met sfeervolle dagen en mysterieus licht: ’s nachts verlichten miljoenen sterren de heldere hemel en het noorderlicht danst in kleurige flarden rond.

Deze reis brengt u naar Saariselkä in het Finse Lapland, waar het Noorderlicht, de koude en de duisternis met elkaar contrasteren te midden van de wildernis van het hoge noorden. In dit dorpje bevindt zich de unieke Jávri Lodge, een luxe blokhut met 18 kamers, gebouwd in traditionele Lapse stijl en op slechts 15 minuten rijden van het tweede grootste beschermde nationale park van Finland.

Jávri Lodge vond zijn oorsprong als privé-buitenverblijf van de Finse oud-President Urho Kekkonen en groeide later uit tot het exclusieve en unieke boutique hotel van vandaag. De President was een goede gastheer die wist wanneer de natuur op zijn best was en er van genoot om zijn gasten te trakteren op een bevoorrecht verblijf vol avontuurlijke natuuractiviteiten en tal van lokale lekkernijen. Deze erfenis leeft vandaag voort in Jávri: met dezelfde toewijding en gepersonaliseerde behandeling wordt u hier nog steeds in de watten gelegd. Bovendien heeft Jávri Lodge ook een lange geschiedenis als één van de beste restaurants in Scandinavië, met een keuken die enkel lokaal wild vlees en vis gebruikt.

Tot slot zit er één activiteit per dag inbegrepen in uw verblijf. U kan hierbij kiezen uit onder andere wandelingen in de wildernis, sneeuwscootersafari’s, huskytochten, rendiersafari’s, langlauftochten, skiën, noorderlichtsafari’s, … De keuze  en volgorde van de activiteiten kan u volledig zelf bepalen! Kortom: Jávri Lodge is puur genieten van de natuur, rust, gastronomie en luxe!

Hoogtepunten:

  • Reisduur zelf te bepalen
  • Winterreis, inclusief 1 activiteit per dag. Keuze uit wilderniswandelingen, sneeuwscootersafari’s, huskytochten, rendiersafari’s, langlauftochten, skiën, noorderlichtsafari’s, …
  • Absolute luxereis met topgastronomie
  • Contacteer ons voor gedetailleerde prijzen.

Wilt u meer weten over deze avontuurlijke luxe winterreis?
Contacteer ons op +32 14 50 20 50 voor meer details.

Javri, Lapland

Javri, Lapland