Indonesië Authentiek Java

Java

Java

Java is het hoofdeiland van Indonesië en uitgestrekt van oost naar west herbergt het niet alleen enkele UNESCO werelderfgoeden (zoals de Prambanan en de Borobodur tempels), maar ook leuke citytripmogelijkheden (zoals Jogjakarta), authentieke Javanese dorpjes en schitterende natuurfenomenen (zoals 121 actieve vulkanen, groene rijsttapijten, regenwoud en maagdelijke stranden). Met meer dan 130 miljoen mensen op een gebied zo groot als Griekenland, is Java één van de dichtst bevolkte plekken op deze planeet. Geen wonder dat Java door de geschiedenis is uitgegroeid tot het politieke en economische epicentrum van Indonesië.

U kan dit eiland volledig over land doorkruisen van oost naar west, maar hou er rekening mee dat de afstanden lang kunnen zijn en het wegennet niet altijd ideaal. Java beschikt wel over een relatief betrouwbare en efficiënte treininfrastructuur en ook binnenlandse vluchten zijn een goed(kop)e optie. U kan met andere woorden ook de grootste afstanden afleggen per vliegtuig en zo van de ene bezienswaardigheid naar de andere ‘hoppen’. Een reis door Java is bovendien perfect combineerbaar met het hippe, nabijgelegen Bali en/of andere Indonesische eilanden.

Kenmerken:

  • Reisduur naar keuze
  • Privé begeleide rondreis
  • Accommodatie naar keuze
  • Originele activiteiten: vulkaanbeklimmingen (Mount Bromo en/of Mount Ijen)
  • Optioneel en aangeraden: Combineer met een rondreis of strandvakantie in buureiland Bali en/of andere Indonesische eilanden. Bekijk hier onze reisprogramma’s voor Indonesië.
  • Contacteer ons om uw voorkeuren te bespreken en wij bezorgen u een gedetailleerde prijs.

Wilt u meer weten over deze authentieke reis?
Bel ons op +32 14 50 20 50 en geef ons uw voorkeuren door!

Java

Java