Ecuador Enamorado de Ecuador

Ecuador

Ecuador

Gelegen langs de evenaar is Ecuador met haar ongerepte natuur, ongeschonden cultuur, historische rijkdommen en geografische verscheidenheid een perfecte introductie tot Zuid-Amerika. Deze reis start met een citytour door de hoofdstad Quito, meteen gevolgd door een beetje avontuur tijdens de beklimming en mountainbike-afdaling van de Cotopaxi vulkaan. Van daaruit reist u verder naar het prachtige, van kleur veranderende, Quilotea meer, de warmwaterbronnen in Banos en het Indianendorp van Guamote. Met een spectaculaire treinrit op de Duivelsneus reist u verder richting het koloniale werelderfgoed van Cuenca, ook bekend om zijn wereldberoemde Panamahoeden. U eindigt de rondreis met een bezoek aan het Cajas Nationaal Park en reist vervolgens via Guayaquil door naar de Galapagoseilanden voor een cruise in dit wonderbare archipel.

De Galapagoseilanden zien er wat vreemd en mysterieus uit, als vulkaantoppen die nieuwsgierig boven het wateroppervlak gluren. Hun kleurenpracht harmoniseert telkens smaakvol met het diepgroene zeewater. Tijdens een vijfdaagse cruise met een catamaran kan u snorkelen naar hartenlust en genieten van de prachtige natuur. Op de Galapagoseilanden heerst een totaal andere sfeer, met in de hoofdrol de onberispelijke Moeder Natuur in al haar variëteiten en glorie.

Hoogtepunten:

  • 13-daagse reis, 12 nachten ter plaatse
  • Combinatie van Ecuador & de Galapagoseilanden
  • Stops in: Quito, Cotopaxi Vulkaan, Banos, Cuenca, Guayaquil & Galapagoseilanden
  • Individuele rondreis met Engelstalige reisbegeleider
  • Kleinschalige boutique hotels
  • Originele activiteiten zoals vulkaanbeklimming & mountainbike parcours en optionele excursies zoals raften, canyoning en hiking
  • Contacteer ons voor een gedetailleerde prijs.

Bent u benieuwd naar deze rondreis?
Bel ons op +32 14 50 20 50 of breng ons een bezoekje op kantoor!

Galapagos

Ecuador