Costa Rica Pura Vida

Costa Rica

Costa Rica

Costa Rica is beslist een land van superlatieven. De landschappen zijn er afwisselend en indrukwekkend, het klimaat is er tropisch en de bevolking (de “tico’s”) is er goedlachs en gastvrij. Dit land won terecht al twee maal de prijs voor “gelukkigste land ter wereld”. Dankzij de uitgebreide biodiversiteit kunnen verschillende soorten reizigers hier hun gading vinden: natuurliefhebbers, surfers, avonturiers, honeymooners, strandliefhebbers, maar ook gezinnen jong & oud. Meer dan 25% van de totale landoppervlakte is beschermd natuurgebied. U vindt dan ook doorheen het hele land unieke fauna en flora, met must-see’s en must-do’s van vulkanen, regenwouden, koffie- en bananenplantages, avonturenparken met skywalks en ziplines, surfspots, meren, blauwe rivieren, zwarte zandstranden, Caribische dorpjes, schildpadstranden, dierenweeshuizen (bv. luiaarden), jungle lodges tot walvissen & krokodillen en zoveel meer. Bovendien vindt u in Costa Rica een echte latino cultuur met een eigen keuken, dialect en liefde voor dans.

In dit land zijn talrijke self drive routes mogelijk. Als basisreis stellen wij een route voor van de hoofdstad San José naar de schildpadden in Tortuguero, de vulkaan Arenal met natuurlijke hotsprings, het nevelwoud met avontuur in Monteverde en eventueel uitblazen aan één van de talrijke stranden van de (zuid)westkust, alvorens u terugrijdt naar San José voor uw terugvlucht. Op dit programma kunnen wij echter ontelbare variaties aanbieden, afhankelijk van uw voorkeuren en budget. Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden en laat ons u inspireren voor een prachtige rondreis in een magnifiek mooi land!

  • Reisduur naar keuze
  • Route & aantal stops naar keuze
  • Accommodatie naar keuze
  • Self drive
  • Originele activiteiten zoals surfles, raften, ziplinen, jungle trekking, paardrijden, …
  • Optioneel en aangeraden: verleng deze self drive met een deugddoende strandvakantie aan één van de vele paradijselijke stranden van Costa Rica.

Wilt u meer weten over deze self drive?
Contacteer ons op +32 14 50 20 50 met uw voorkeuren en wij bezorgen u een gedetailleerd reisprogramma.

Costa Rica