China Onontdekt en Authenthiek China (groepsreis)

China

Tijdens deze 15-daagse begeleide rondreis reist u naar een aantal zeer mooie en pittoreske plekjes in China. Naast vrij korte bezoeken aan de metropolen Shanghai en Beijing, vertoeft u voornamelijk in de Autonome Zhuang Regio Guangxi en de Chinese provincie Anhui.

Sanjiang, het gebied van de etnische Dong bevolking, is op dat vlak zo’n onontdekt pareltje waar tijdens deze rondreis extra aandacht aan besteed wordt. In de verkeersvrije Dongdorpjes, prachtig gelegen achter de Wind- en Regenbrug van Chengyang en mooi omsloten door de rivier, is het aangenaam vertoeven. Met een beetje geluk beleeft u er tijdens uw bezoek op zaterdag één van de kleurrijke en sfeervolle festivals.

Ochtendmist, grijze tegels, witte muren, stenen bruggen, vijvers met waterlelies en heuvels op de achtergrond: u bent in het schilderachtige dorpje Hong Cun. Dit authentieke dorpje, gelegen aan de zuidwestelijke helling van de Heilige Gele Berg in Anhui, lijkt niet alleen een filmdecor, het is ook echt een beroemde filmlocatie. Houdt u van fotografie dan kan u hier uw hartje alvast ophalen. Het charmante Hong Cun is een bron van inspiratie voor kunstenaars en regisseurs.

Sanjiang en Hong Cun zijn slechts twee van de vele pareltjes die tijdens deze rondreis aan bod komen. Contacteer ons voor het gedetailleerde & dag per dag uitgeschreven reisprogramma met meer informatie over het karstgebergte van Yangshuo, de rijstterrassen van Longsheng, het waterstadje Zhujiajiao en uiteraard de Grote Chinese Muur!

Hoogtepunten:

  • 15-daagse reis, 12 nachten ter plaatse
  • Groepsreis met 3-talige gids (Nederlands, Engels & Chinees)
  • Vertrek op 9 oktober 2016
  • 3 tot 4* hotels in de normen van het land
  • Minimum 8 deelnemers
  • Contacteer ons voor een gedetailleerde reisroute & prijs.

Bent u wel te vinden voor een portie authentieke cultuur?
Contacteer ons op +32 14 50 20 50 voor meer details!