Cambodja Culture & history

In twee weken tijd maakt u kennis met de nog relatief onontdekte bestemming Cambodja. De typerende Franse koloniale sfeer, adembenemende landschappen en het rijke culturele erfgoed maken een bezoek aan Cambodja buitengewoon de moeite waard! Geniet van geurige gerechten, de bijzonder gastvrije bevolking en een smeltkroes van eeuwenoude culturen.

Deze reis combineert de belangrijkste bezienswaardigheden van Phnom Penh, Battambang en Siem Reap. In Phnom Penh staat, naast een citytour, ook een stevige portie aangrijpende geschiedenis op het programma. U bezoekt er het Tuol Sleng Museum en de Killing Fields, waar tijdens het Rode Khmer regime meer dan 17.000 Cambodjanen werden gefolterd en vermoord. Tijdens de tweede etappe van deze reis brengt een dagvullende rit u langs de rijstvelden van Westelijk Cambodja tot in Battambang, met verschillende stops bij onder andere een verlaten stad en een drijvend dorp. Na een citytour in de voormiddag gaat u aan boord van de bamboetrein, voor een twee-uur-durende sightseeing tour door de pittoreske landschappen, dorpen en rijstvelden.

De laatste bestemming van deze reis is Siem Reap, waar u de twee grootste publiekstrekkers van de stad bezoekt: de oude hoofdstad van Angkor Thom en de tempelberg van Angkor Wat, die in de werelderfgoedlijst van UNESCO werden opgenomen. Ook de “Rivier van Duizend Linga’s”, “The Citadel Of Women” en verschillende andere tempels en bezienswaardigheden staan hier op het menu. Deze reis is een mooie mengeling van cultuur, natuur en geschiedenis!

Hoogtepunten:

  • 12-daagse reis, 9 nachten ter plaatse
  • Combinatie van Siemp Reap, Battambang en Phnom Penh
  • Privé begeleide rondreis
  • Kleinschalige boutique hotels
  • Een reis met veel cultuur en geschiedenis

Prikkelt deze reis uw nieuwsgierigheid?
Bel ons op +32 14 50 20 50 en we vertellen u graag meer!